تبلیغات
طب سنتی باگیاهان دارویی - چای سیاه
طب سنتی باگیاهان دارویی
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من
درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ :بهنام خدادادی
نویسندگان
نظرسنجی
شما گوشت خوارید یا گیاه خوار؟



 

نروید برزمین هرگز گیاهی                         كه ننوشته ست بربرگش دوایی

 

AxGiG,عکس گیگ پایگاه آپلود عکس ویژه وبلاگنویسان

درادامه مطالب بخوانید...

چای از برگ های درخت  كاملیا سینه سیز یا گیاه چای بدست می اید.

زمانی كه این گیاه در عرض سه یا چهار سال رشد كند برگهای نورس و غنچه های گیاه چیده شده و به صورت چای فراوری میشود.

برگهای ضریف و نورس از پلی فنول هایی برخوردارند كه مزه چای را گس میكند.

چای از حیث حفاظت ادمی دربرابر سزطان  بیماریهای قلبیری، كاهش كلسترول مفید است. ودرمراحل اولیه بروز پاركینسون اثر بخش است.

خواص درمانی چای

چای ، محرك ومقوی معده است وسبب رفع خستگی میشود.

چای تقویت كننده مغز، ادرارآور ونشاط آوراست.

چای ، التهاب معده را ازبین میبردو تشنگی را تسكین میدهد.

بوی بد دهان را مرتفع میسازد

چای ، امراض قلبی را كم میكندوبه علت دارا بودن فلوِیور ، پوسیدگی دندان را ازمیان میبرد.

زیادروی در نوشیدن دچای باعث زردی دندان میشود. البته دندان زرد دیرتر میپوسدوخراب میشود.

نوشیدن چای بعد از ناهار به بیدارماندن شخص كمك میكند.

براساس تحقیقات ،مصرف دوفنجان چای درروز احتمال ابتلا به سرطان ریه، مریفرودهفوپانكراس راكاهش میدهد.

چای بدن را در برابر بیماریهای قلبی و عروقی محافظت میكند.

چای حاوی ویتامینهای آ ب ث و اهن و منیزیم و كلسیم و فسفر است.

چای احتمال لخته شدن خون را كاهش میدهد.

افزودن طعم به چای

افزودن زنجبیل به چای مفید است زیرا زنجبیل گردش خون را بهبود میبخشد وباعث رفع نفخ میشود.

افزودن گلبرگ به چای مثل گلبرگ گل رز و ختمی ممكن است باعث كاهش سردرد و تندخویی شود.

مواردمنع مصرف چای

با شكم خالی چای نخورید زیرا باعث شكم دردمیشود.

چای مانع جذب اهن میشود.كسانیكه مكمل های انن مصرف میكنند باید دوساعت قبل یا بعد اهن، ازنوشیدن بپرهیزد.

ولی با افزودن یه قاچ لیمو به چای میتوان در جذب اهن كمك كرد.

چای مانده را نخورید زیرا چای دارای تركیباتی است كه باعث رشد میكروب ها وتولید مثل انها میشود.

چای را بدون قند و شكر بنوشید.

متاسفانه كاری اشتباه میكنیم و چای را با قند یا شكر مصرف میكنیم كه بسیار خطرناك است.

زیرا دستگاه ایمنی بدن را تضعیف میكند

بیماری قلبی را افزایش میدهد.

ترگلیسیرید خون را افزایش میدهد

كلسترول بد را افزایش و كلسترول خوب را كاهش میدهد.

باعث پوكی استخوان میشود.

دندان را میپوساند.

قند خون را افزایش میدهد.

باعث ابتلا به فشارخون میشود.

چربی كبد را افزایش میدهد.

كار كلیه را مشكل دارمیكند.

باعث سرطان پوست میشود.

و.........





نوع مطلب :
برچسب ها :
لینک های مرتبط :
          
دوشنبه 30 بهمن 1391
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.





آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
امکانات جانبی
ابزار پرش به بالا